Merveaselimm Biprensannesig benim bebeğim de maflor kullanmıştı daha küçük benekelr çıkmıştı baya çoktu ama ateşten sanmıştık ama maflor içmişti alerji iğnesi yapılmıştı acilde
Brokolilim Ürtiker alerji şurubu ile geçmezse acilde iğne vururlar yediği şeyleri gözden geçirin her zaman yediği şeyler olmasına gerek yok vücut zamanla biriktirip bir şekil uyarı veriyor öyle düşünün gün içinde bir şeyi çok yedi mi ?
Biprensannesig Brokolilim ishaldi enf baglı bende princ püresi vermeye gayrt edıyodum sık sık sütlaç yediriyordum bu aralar onu fazla yemıs olabilir sabahkinin üstündede cam fıstıgı vardı ondan sonra farkettm zaten ama fıstıgı hep yer bu sefermi dokundu acaba birde şahal için bi kaç haftadır reflor toz kullanıyoruz sabah onuda vermşştşm ammn bilemeedim ki ya
Eymen___72 Biprensannesig yediği birşey dokunmuş olabilir alerji gibi görünüyor oğlumdada çıkmıştı hastaneye gittik alerji dedi
Biprensannesig Eymen___72 muhtemelen cam fıstıgı dokandı o zqman deneyecegim bakalm baska bişey aklıma gelmiyor
Sebusebu Biprensannesig benim de alerjim var. Böcek ısırdıgı zaman böyle oluyorum. 30 yasındayım hala devam ediyor
asya123_ Biprensannesig cnm her dr bilemiyor kan aldilarmj orda daha net çıkıyor ben götürdüm bizim birde alerjimizde vardı ama boyun bölgesindeydi hep emekleyen bir bebek olduğu için baktık bacakları kabardı kızardı ilerledi dedim bu alerjiye benzemiyor içimden. öyle olsa en başından bacaklarından olurdu dr da söyledim dr alerji dedi benim söyledim üzerine test yapmadı sonrasında el ayak hastaligi olmuşuz daha ilerledi bilemedi yani takipçisi ol sen yinede
Biprensannesig alonee ilk farkettgmde kolunda vs cok azdı bugun cok daha belirginleşti cocuk pantlunu cıkarınca korkuyor neredeyse yürümeye sabah ikinci doktora da gittim oda aynı bısey ısırmıs diyor ısırsa bi bası olur sıslıklerde diyorum cevap bile vermiyolar
Biprensannesig Sebusebu vucudun belli yerlerinde bu sekilde kızarıklıklar daha sonra şişiyormu ben anlamadım bu nedir üzüntüden ıkı gundur bittim ama bıcek degil cunku kafasındada var bugun daha cok belirginleşti cocugumun kafasında bocek gezınerek yese haberim olmazmı ya
Gmze1998 Biprensannesig ablam sen cildiye mi gittin çocuk doktoruna mi Bana uyuz gibi geldi burada biride paylaşmıştı aynı ona benziyor bu arada yaygın baya zaten