AhsenAhsen ben tadımlarla başladım. fikir olur yazayım. hepsini 3 gün tattırmadım. çünkü kimisini sevdi bir kaşıktan fazla yedi. arttırarak gitmedim. havuç patates kabak balkabağı yoğurt armut şeftali elma muz tarhana tattırdım. hipp bebek bisküvisi aldım. şimdi mesela havuç ve patates haşlayıp ezip yanında yoğurt veriyorum. geçen akşam irmik pişirip içine cam rendeden geçen armut bebek bisküvisi ve az pekmez ekledim çok severek yedi. yoğurt muz ve bisküvi karıştırdım onu çok sevdi. tarhana yoğurt sevdi. balkabağını çok sevdi. hazır pürelerden almadım henüz ama dışarıda mecbur kalırsam yarın öbür gün hipp alırım herhalde. pişirdiğim irmikli muhallebiyi sıcakken kavanoza koyup soğuyunca dolaba kaldırdım ertesi gün dışarı çıktık. dışarıda verdim ama o ilk yediği gibi yemedi. tadına baktım güzeldi ama belki ılıklen hoşuna gitmiştir diye düşündüm evde yapmak kolay ve daha sağlıklı. başlamak içinse evde yapın bence dışarıda ileride mecbur kalınca alırsınız zehir değil sonuçta ama içinde birçok katkı maddesi var. hangi meyveyi taze şekilde 2 sene saklayabilirsiniz ki dışarıda rafta öyle düşünün koruyucular var bir sürü devamlı vermeyin derim ben. kolay gelsin şimdiden🙏🏻😊