papucumunrockcisi Arkadaşlar doktorlarinizin önerileri yorumları neler oluyor? Bizim doktorumuz normal diyor geciyor😅 dünyada sadece bana ve doktora göre normal. Herkes 1yasinda mi diyor😔 16aylik 9,6kilo 76cm.
Sedaalya papucumunrockcisi benim kızımda 7 aylıkken 6.8 kg dı. Persentilde %16. Doktor sadece takip edilecek dedi. Her çocuk bir olmuyor dedi. Boyu 72cm mesela %90 larda persentil de😂
ihtmozz papucumunrockcisi kendiniz mi ölçtünüz doktor mu? Ben ne zaman kendim ölçsem doktor ölçümünden kısa ölçüyorum. 2 cm oynuyor en az
Flower123 papucumunrockcisi 13 aylık 8.850 gram almıyor almiyoooorr doktora göre de normalmiş iyiymiş 😅
turkan-5 papucumunrockcisi eskiden kiloya takiliyordum ama takılmıyorum artık almıyor 2 ayda 300 gram almis sadecee 10.200 kilosu çokta yiyen bi bebek değil zaten sürekli memede bence normal yani 😊
Aysegul93 ihtmozz sağlık ocağında 72 gelen boy doktorda 63 cm geldi inanın her yerde farklı çıktı oğlumun boyu 😄😄
Flower123 papucumunrockcisi benimki de maşallah çok iştahlı mama mama diye geziyor ama yok almıyor işte
papucumunrockcisi Aysegul93 ay bizim de öyleydi. 10cm ffarkediyordu. Bir daha doktora gitmedim😅 evde olctugumle ayni olana guvendim😅