Merhaba arkadaşlar. Şimdi konuya şöyle başlayayım. Daha ilk kez bu evde doğalgaz yakıcaz. Evimiz ters dubleks. Zemin giriş ve(Bodrumla zemin arasında kalıyor alt katım), yüksek giriş kat benim. Yatak odası ve çocuk odası aşağı katta. Namahrem bölgesi olduğu için kimse aşağıya inmesin diye orayı yaptım. Çünkü kullanım yerlerim mutfak, oturma odası misafir odası falan yukarıda. Bebeğim hala yanımızda yatıyor yatak odasında beşiğinde. Şimdi sorum şu. Sadece kullandığım odaları yakmam mı daha iyi yoksa kullanmadığım odaları yakmasam mı daha uygun fatura gelir? Aşağıda çocuk odası ve büyük koridor var kullanmadığım. Yatak odasını açtığımda kapının altına soğuk geçmesin diye sünger mi koysam? Aşağıda sadece yatak odasını ve banyosunu kullanıyorum. Yukarıda da devamlı yemek odası ve misafir odasını kullanmıyorum. Oraları da yakmayı düşünmüyorum. Ama malum doğalgaz faturalarına devamlı zam geliyor. 2022 Şubat ayında 4.katta kirada oturuyordum. 4 gün yapmadığım halde 1265₺ geldi ve evim 20 derecede. Hal öyle olunca insan tedirgin oluyor