OglumAlp Merhaba ☀️ 3,5 aylık oğlumun süt alerjisi var Ve gün içinde oturup yemek yemeye hazırlamaya vaktim olmuyor her zaman. Gün için de beni tok tutacak pratik atıştırmalık vs bişeyler var mıdır … Ben muz, üzüm falan yiyorum bu ara baya ama doymuyorum . Bisküvi yiyordum onu da kestim kuruyemiş den de sanırım sorun oluyor … Güzel tavsiyelerinizi bekliyorum 💐
Zehra_yavz OglumAlp benimdeyeni öğrendik süt alerjisi diye kürsüyemişte oluyomu ben ceviz yiyiyorum birde et tuketebilirniyiz bundan bilginiz varmi
Gezginkisisi OglumAlp şokta bistro marka tahinli çıtır kurabiye var. İçindekiler baklavalık yufka mısır nişastası tuz tahin(susam) ayçiçek yağı. Eser miktarda kuruyemişler yok😍😍 tahinde sorun yaşamıyorsanız harika atıştırmalık. Benim tarlı krizimi kesiyor. ben de süt sürünleri kuruyemişler diyetindeyim. 🙋🏻♀️
Esinozbdk OglumAlp merhaba benimde bebişim 48 günlük dha geçen dr kontrolünde doktorumuz direk domates süt yoğurt peynir tahin helva yemeyeceksin dedi neden dedim yüzündeki kırmızı isilik gibi olanlar bu yediklerinden kaynaklı dedi malesef süte alerjisi var dedi ama istemsiz bi şekilde domateste oluyor yogurtta oluyor yemeklerde o yuzden en aza indirgedim bu yasak olan şeyleri ama kahvaltı sorunum devam ediyor doymuyorum çünkü yumurta salata ceviz roka havuç gibi şeyler yiyorum. Ama çoğu şeyde süt mevcut herşeyi dikkat etmemiz gerekiyor ekmeğe bile 🤦♀️
Ygmrss Haslanmis patates, proteinli olmasi acisindan yesil mercimekli bulgur pilavi, kuru üzüm, dut kurusu, incir, salçalı makarna.. ben de arayistayim. Öğünler bir sekilde halloluyor da insan aciktiginda agzina atacak bisey bulamiyor
Gezginkisisi Zehra_yavz bizde kuruyemişlerde kanlı kaka gördük. Onları tüketmiyorum. Dana etine de tepki verdi. Onu da tüketmiyorum. Hindi ve kuzu eti yiyorum.
283658_ @OglumAlp aynı durumdayız canım . Kız kardeşim diyetisyen bana diyet yazdı . Fotoğraf nasıl paylaşılıyor burda paylaşayım diyetimi ?
Ygmrss 283658_ bahsettiginiz diyeti paylasabilirseniz cok sevinirim, ne kadar arastirsak da belki farkli bir alternatif olur bizlere
283658_ @OglumAlp üzüm bebeğinize gaz yapar . Benim diyetimde gaz yapan ve süt ürünleri yok . İçinde süt olan bisküvi kurabiye poğaça bile yiyemeyiz biz canım .
OglumAlp Tazeanne1909 kabız oldu ilk başta sonra bi anda ishal oldu 🥹 maalesef az da olsa kanlı kaka vardı Doktor süt alerjisi dedi Ama sadece süt le bitmiyor Ben kuruyemiş cips baharatlı şeyler de yemiyorum Bisküvilerde hep süt var
Asldrk OglumAlp Benim bebeğimde de az nokta kadar kan vardı iki kez mamasını değiştik aöa doktora götürmedim daha bugün oldu sizde de öyle mi oldu
283658_ @Ygmrss fotoğraf paylaşamadım yapamadım nasıl yapılıyor ? Siz ekran fotosu alarak anlatırsanız paylaşırım burdan
Ygmrss 283658_ https://mutluresim.com/ sitesine girin, foto yukle sekmesine galerinizden fotograf yukleyin, yukleme tamamlaninca resmin altinda diret linkler yaziyor, linkim yaninda kopyala butonu cikiyor. Kopyalayip buraya cevap seklinde o kopyaladiginizi yapistirin