Metindamla 8.5 aylık bebeğim yaklaşık 2 aydır her uykusunda çığlık çığlığa ağlıyor kafayı yemek üzereyim uyku saatleri yaklaşınca yine ağlayacak diye stres oluyorum psikolojim bozuldu yaşayan var mı neden bu kadar ağlıyor olabilir?
Bkt10 Metindamla rüyasında rahatsızdı edebilirler öyle der büyüklerimiz tanıdığınız hoca varsa muska yazdırmanızı öneririm bebeklerde olabiliyor kızımdada aynı sorunu yaşamıştık muskadan sonra düzeldi yastığının altına koyun
Eylul2018 Metindamla ya bi dönem öyle oluyor inan ki Bizde geçirdik ki hala da arada devam ediyor. Şu an azı dişleri çıkıcam resmen koala gibi yaşıyoruz beni görmediği anda kıyamet kopartıyor
Balyanakannesiii Metindamla Bu aylarda diş sıkıntısı çekiyor yavrucaklar bizimki de huysuz olur bazen uyku istemez. Diş jeli fln kullan bari
Cesurefe Ben artik dislere bagladim.2 ayı gecti uyku saattinde yatiyor yarim saat ya da 1 saat sonrasi uykudan ciglik cigliga aglayarak uyaniyor.sakinlestiremiyorum avutamiyorum yataginda.mecbur kucagima aliyorum bu seferde uykusu aciliyor.cektigi uykuda sekerleme gibi geliyo uykusunu almista gune uyanmis gibi oluyoruz.sonra ver elini gece 3 lere kadar oturmalar.iki ayı gecti durum hala boyle.
Eylul2018 Bkt10 yaw allah aşkına minicik bebeği ne rahatsız Edicek.. muskayla olacak iş değil annesi babası okusun duasını oda aynı şey
Elifayza Eylul2018 saygi duyuyirum ama bende rahatsiz edebilceklerine inaniyorum eskiler daha çok bilirlermiş biz herseyi pozitif bilime yoruyoruz fakat görünmeyen bir alemin olduğuda gerçek inşallah siz haklısınızdır🥰
Bkt10 Elifayza Eylul2018 hanımefendi ben yaşadığımı söyledim ayrıca muska kötü birşey mi oda dua siz inanmayabilirsiniz benim kızım yaşında yatakta kedi gördüğünü ve çığlıkla uyandığını yatağını bırakın odaya bile girince çığlıkla ağlıyordu muska yazdırıp koyduk ve anında unuttu ve birdaha yaşamadık yer gök duadır inanç meselesi
Eylul2018 Elifayza şu an benim yaşadıklarımı görsen ne dersin bilemiyorum Alt ve azı dişleri çıkıcak ne uyuyor huysuz mutsuz yemek yemiyor daha 3 gün önce melek gibiydi her diş döneminde bi sancı başlıyor çıkana kadar 😢
Yekyek12 Benim bebeğim düzeltilmiş 2 aylık. 3 gün önce aşı oldu ve 2 gündür uykusunda hiç rahat değil hep kucağımda olmayı istiyor. Diş problemi henüz olamaz sanırım
Yekyek12 Benim bebeğim düzeltilmiş 2 aylık. 3 gün önce aşı oldu ve 2 gündür uykusunda hiç rahat değil hep kucağımda olmayı istiyor. Diş problemi henüz olamaz sanırım??