Annesininguzelkizi Kızlar bebekleriniz Her iki göğüste emiyor mu? 2 ay 5 günlük kızım var doğduğundan beri bir göğsümü emiyor 1.5 saat sonra diğerini emiyor aynı anda her iki göğsüde emiyormu çocuklarınız emmelimş ne yapmalıyım
Besraesin Annesininguzelkizi ilk zamanlar 15 dk birini 15 dk birini emziriyordum 2 ay 17 günlük olduk tek meme neredeyse bıtıyor doymazsa aranırsa diğer göğüse geçiyoruz
Aysgl_clk12 Benimkide tek bir göğüsten emiyor hatta korkuyorum diğerinde süt giderse diye emmeye emmeye böyle birşey olur mu
tarcinnn Annesininguzelkizi 3 aylığa kadar tek göğüs emiyordu. 3. Aydan sonra kafasına göre emiyor 😅 yeter ki emsin diye veriyorum ben de bir sol bir sağ ama solu çok az emiyor sağı istiyor genelde. Gece de tek meme emiyor
Dilaraortacc Annesininguzelkizi benim bebegimde aynı doktorum hiç zorlama doymasa aranır o dedi uyanınca da diğer memeyi verirsin dedi tek memeyi 20 30 dk emince zaten sonsüte kadar alıyordur illaki doyuyor
merkursavascisi_06 Annesininguzelkizi çşli bez sayısı kaç beşse yetiyodur, doymasa durmaz diye düşünüyorum
aselinannesiiiiiiii Annesininguzelkizi bende tek göğüs emzirdim maalesef ve sol göğsüm cücük kadar kaldı 😅 hiçbir estetiği kalmıyor inan biri kocaman biri yok gibi sütyen falan takınca bile belli oluyor. Tavsiyem 2 göğüs emzirmeye çalış mutlaka tutuşunca alakalı olarak emmiyor olabilir bebeğin emmediği göğsünü tutması için farklı emzirme pozisyonları denemelisin
Annesininguzelkizi aselinannesiiiiiiii yok emiyor zatende dönüşümlü yani aynı anda 15 20 dk sonra diğerini emmiyor 1 2 saat sonra felan emiyo
Merve6107 Annesininguzelkizi aman deyim iki göğsümüzü de emzirin yoksa biri küçük biri büyük kalıyor ceviz ve portakal gibi misal