Cemre123 44 gunluk bebegim var. Yuzustu uyumayi seviyor gece benim icin sorun oluyor sirt ustu yatirdigim zaman yarim saatte uyaniyor ama yuzustu daha verimli uyuyor gece de korkuyorum Ben uyurken ya basini veviremezse diye siz nasil yatiriyirsunuz
uyanancirkin Cemre123 40ına yakın bi sürede yatırmaya başladım. Şuan 4 aylık hep yüzüstü uyuyor. Gündüz o şekil yatırıp kafasını çevirebiliyor mu diye kontrol et ona göre gecede o şekil yatırırsın.
Busramaden Cemre123 bas kontrolu varsa korkmayın bebekler sandıgımızdan daha guclu tedbırı de elden bırakmamak lazm tabı ama ben cok daha kucukken baslamıstım yuz ustu uyutmaya cunku baska turlu asla uyumadı hatta reflu yataklarının bu delıklı olanları var onlardan almıstım yzu yataga da gelse nefes alabılıyodu o delıkler sayesınde ama hıc oyle bısey olmadı kafasını hep cevırebılıyodu bu arada boyle bı dırum da da bas yamuklugu olmuyo aklınızda bulunsun ☺️
Cemre123 Kafasini rahat bi sekilde ceviriyordu ama iki gun once cevirmedi bekledim cevirecek mi diye cevirmeyince korktum Ben cevirdim hemen. Ama oyle 1 dk falan beklemedim bi 10 saniye
Cemre123 Busramaden Uyudugu zaman yuzustu yatiriyorum ama gece uyumuyorum Ben basinda bekliyirum Sabah olunca 2 saat uyuyorum esim basliyor sonra ise gidiyor. Cok yorgun oluyorum. En iyisi o zaman reflu yatagi almak Rica etsem link paylasabilir misiniz