Deletedmom_25 Kizlar Bu B kisisi insanligi yok etmeden rahat durmayacak gibi Simdi millette panik havasi olustu Bu tam olarak nedir bilmem Ama Dua edin Rabbim dusman firsat vermesin suphesiz O planlarin können n guzelini yapandir ☝🏻
MinelAskEla O ne kız 🫣 daha neler duycaz bakalım 🤔 8 kasım da ne oluyormuş kim ne saçmalıyor yine kuzum
Deletedmom_25 MinelAskEla Valla Kac gundur millet bi telas icinde Bil gatessss kisisi dunyanin frekansiyla oynayacaz demis ve ayni gun ay tutulmasi var
alinaannee Deletedmom_25 oynasın bakim maaaal yaa yıl olacak 2023 insanlar insan gibi yaşasa yokluk denen bir şey savaş kıtlık kötülük kalmayacak zaten
1anne2cicek Deletedmom_25 hic bisi anlamayan ben 😂 frekansiyla oynayınca ne olucak biri beni aydinlatsin
ruveydaensar Deletedmom_25 ay oynasınlar da ne olacaksa olsun hayırlısıyla bi ölseydik de kurtulsaydık 😂
Minigimm1 Zlm bitki yeşermeyecekmiş kıtlık falan olacak diyorlar ama ben pek inanmıyorum olacaksada Rabbimden olur her şey ondan başkasının gücü yetmez o istemedikçe
irva Deletedmom_25 9 kasım oğlumun doğum günü ondan sonra oynasın bari frekanslarla.😅 Dünyanın başını yiyecek bunlar vallahi ya.
Deletedmom_24 irva benimde 9 kasim doğum günüm ama dünya yansa umurumda değil haber bile izlemiyorum okadar ki sıkıldım bıktım 🙄😒