Mirarya Kızlar bebeklerinize kilo alması için neler veriyorsunuz? Sabah kalkınca gece yatarken falan bebeğim 10 aylık olucak kilo alımı çok yavaşlamış dedi doktor aslında irmikli mamalar falan yapıyorum çorbalar vs. Ama almıyor demekki fazla.
Selda_eslem Mirarya gece yatmadan once bebe bisküvisi içine bir tane muz süt karıstırıp vere bilirsin
livanurvealpinannesi61 Mirarya kaç kilo? 6 cı aydan itibaren zaten kilo alımı yavaşlar ayda 100 200 gr alıyorsa sorun yoktur 10 aylık bebeğin ayda 500 1000 gr alması beklenmez yani. Benim kızım 3 ayda 200 gr aldı doktor normal dedi. Oğlum 6 ayda 400 gr aldı normal dedi.
ssari1903 Selda_eslem bebe bisküvisi çok şekerli bi ürün bebeğe daha bu aylarda şeker yüklemek çok çok yanlış. Kendi yapabilir bu bisküviyi. Süt heleki bir yaştan önce yasak zaten. Kilo alıcak diye sağlıklarından etmeyin küçücük yavruları.
MinnakvLiva Normal yemekler yediriyorum ara öğün olarak hipp 5 tahıl kullanıyorum + formül mama, 2 buçuk yaşında
Elif93 Kızlar ya benimde kızım 13 aylık 9 600 kilo ama bende kilo alması için ne yapabilirim fazla yemek yemiyo sanki ne bileyim siz neler uyguladınız bide tatlı şeylerden hoşlanmıyor tam bir cadı 😊😊