Musaaybar Kızlar 53 gün oldu doğum yapalı hala kanamam oluyo ikinci doğum sezeryan ikiside ilkinde hiç böyle bir şey yaşamadım ve sürekli bir kanama değil arada bazı günler kesiliyo geri başlıyo başına gelen var mı
EsraElisa Musaaybar bende öyleydim hatta biti dedim tamam 40 çıktımı çıkmadım tam net hatrlamıyorum ama ayım dolmuştu adet oldum ama Bi Dr görünün isterseniz Bi sorun varsa inşallah yokturda onalr görür normaldir bence ya
Musaaybar EsraElisa doktora gittim devlette takipliydim sezeryanda devlette oldum doğru dürüst bakmadan bir şey yok dedi gönderdi
EsraElisa Musaaybar bende devlete gidiyorum devlete yanlış olmuyor genelde ama çok sıkıntı yaparsanız özele gidin isterseniz
Musaaybar EsraElisa özele gitmedim bekliyorum daha uzun yaşayanlar varmış 6ay kadar sürenler o yüzden şimdilik bekliyorum
Prensinnnannesi Benım de oyle oldu 88 gun surdu 3 gun sonrada adet oldum korkulacak bırsey yok dedı dr bırsey yok dedı banada
Musaaybar Prensinnnannesi sizinde ara ara kesilip geri mi başladı kasıklarda adet sancısı gibi arada şiddetli ağrılar oldumu
Prensinnnannesi Evet ara ara bıtıp veya baya bı azalıp tekrar basladı sancım vardı ama sezeryan dan mı yoksa kanama devam ettı ıcınmı