AyseninAnnesiiii Bogaz kızarıklığı için antibiyotik başladık asırı bi hastalığı yoktu zaten 3 gün verdim bebeğim gayet iyi bi problem kalmadı doktor kac gün kullanılacağını belirtmemiş ve ishal oldu antibiyotikten kessem bi zararı olur mu bilgisi olan varmı
Dila97 AyseninAnnesiiii zararini bilmem ama bnde hastalandi bogaz enfeksiyonu vardi yeni baslyodu 3 gun kullandim oglun iyilesti diye biraktim icirmeside cok zor oluyodu 2 hafta sonra geri tekararladi yine ayni antibiotik yenisi alip bitene kadar devam ettim
iklima_1234 AyseninAnnesiiii yaaaa hangi antibiyotik. Benim kızımda antibiyotik içtikten sonra ishal oldu şimdi ishalini toparlayamıyorum
AyseninAnnesiiii Dila97 peki başladığınız da hastalığı agırmıydı öksürük fln bogazı kızarık dedi doktor enfeksiyonu var demedi ama bilemiyorum
Dila97 AyseninAnnesiiii yok canimm agir degildi yeni baslamis dedi dr bogazinda kizariklik var enfeksiyona doner dedi atesi vardi biraz da oksururk oyle basladik antiniotige
Ayazesra Erken kesince tekrarliyor bende ayni hatayi yaptim doktor kiZdi 7 gun kullanilmasi gerektigini soyledi
AyseninAnnesiiii Bende öyle biliyorım öyle düşünüyorum ama enfeksiyon yok hafif kızarık dediği için kesmeyi düşündüm
iklima_1234 AyseninAnnesiiii augmentin di. 5 gün kullan dedi doktor ama 3 gün kullanabildim içmiyor zten ondan sonra ishal oldu