Pnr-talha Kızlar 2 gundur aksamlari oglum emerken birden aglamaya basliyor sut mu yok acaba diyorm bastiriyorm geliyor. Gaz sorunu mu bilmiyorm ama simdiye kadar gazı da olsa aglayarak degil baska turlu belli ederdi. Hatta dun sutum yetmiyor sandim buzluktan sut ilittim icmedi az biis icti onu da kustu. Peki ne olabillir derdi boyle bi durum yasiyan varmi
Deletedmom507 Pnr-talha benim kızım da akşam üzeri yapıyor uykusunu alamayınca böyle yaptığını düşünüyorum sakinleştirip uyutuyorum sonra ne zaman kalkarsa emziriyorum. Çünkü uykusu geldiğinde memede uygun pozisyon yakalamayınca çığlık çığlığa ağlamaya başlıyor
Glsmdzn Canım benim de üç gündür öyle akşam ve gece göğsümle kavga ediyor cıyak cıyak bağırıyor ağlıyor karnı şiş gazdan yapıyor
Pnr-talha Glsmdzn gaz sorunu olabillir cnm cunku saat 1 den beri 4 kere altina tuvaletini yapti ilkdefa bukadar kisa surede bukadar fazla yapti herseferinde artik rahatlamisdir diyorm ama yok nasil bi gaz ise bitmiyor :)
Busracbayram Bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama benim kızım 28 günlük memede ağlamaya memeyi sündürmeye başladığında meger gazı oluyormuş bende arkadaşımdan duymuştum memeden ayırıp gazını çıkarınca rahatliyor
Pnr-talha Busracbayram 2 aylik cnm bende yapiyorm oyle ama cikarmiyor belkide cikaramiyor. Ama benmki simdiye kadar gazi olunca ellerini cirpar ayaklarini hareket ettirir ole belli ederdi aglamazdi 2 gundur bu sekilde olunca sasirdim bende acaba baska bi sorunmu var diye
Pnr-talha Deletedmom507 aynen ondanda olabillir cnku 2 gundur cok uykusu oldugu halde biturlu dalamamisti
GayeSare Bende 1 haftadır çekiyorum sanki meme değil zehir veriyormuşum gibi çığlık kıyamet. Biberonu kestim. Çünkü biberonun tazyiğine alışınca memeden çekmek zor gelio memeyi reddediyorlar.
GayeSare Bende 1 haftadır çekiyorum sanki meme değil zehir veriyormuşum gibi çığlık kıyamet. Biberonu kestim. Çünkü biberonun tazyiğine alışınca memeden çekmek zor gelio memeyi reddediyorlar.