pogacayanakk Sumeyyeyagmur D vitamini olarak devletin verdiğini kullandım bir paket sonra burda da okuduğum kadarıyla içinde paraben varmış kullanmak istemedim ocean aldım.
Sumeyyeyagmur pogacayanakk aynen bende o ikilemdeyim parasında asla değilim ama eczanelerede güvenemedim
Sontvbukucu Sumeyyeyagmur demir olarak bestiron. Temiz içerikli. D vitamini ocean. Saglik ocağının verdikleri rahatsız ediyordu. 6 ay icin uygun.
pogacayanakk Sumeyyeyagmur aynen parası da çok bir şey değil zaten 70₺ gibi bir şeydi. Bence ocean alın ya evet paraben vs zararlı maddeler illaki bir şekilde vücuda giriyor ama kasıtlı vermek yanlış diye düşünüyorum
Kbse Sumeyyeyagmur demir için kesinlikle bestiron içerisinde hiçbir tetikleyici alerjen madde yok devletin verdiği bizde kanlı Kaka yapmıştı
Hmirzamli Sumeyyeyagmur D vitamini pedia-D Demir sidefer kabız yapmıyor kesinlikle ama devlet karşılamıyor
Mumsyyy Wellcare - vitamin d Bestiron - demir damlası Bestiron kabız falan yapmıyor daha önce denediklerim yapmıştı
livanurvealpinannesi61 Sumeyyeyagmur d vitamini olarak tree D vit kullanıyorum. Demir damlası olarak +2 demir içeren damla tercih edersiniz daha iyi olur. Fermix yada myrn treelife +2 demir içerir. Bestiron +3 demir içeriyor. Bestiron da alabilir siniz.
livanurvealpinannesi61 Sumeyyeyagmur ocean tavsiye etmem depoları hiç doldurmuyor. Demir damlası olarak ocean Microfer hiç etkili değil.
Asil-sMom Sumeyyeyagmur ocean en iyisi en güzeli bence bende onu kullanıyorum. Değerleride güzel çıktı şükür