Gizemnl Uyku için açtığım 3. Post. Allah başka dert vermesin ama 6 aydır uyku için hem kendimi hem bebeğimi çok yıprattığımı düşündüğüm için, artık pes ediyorum. Hemen hemen her yolu denedim yok bana mısın demedi. Ben tek başıma beceremiyorum bu işi. Uyku eğitimi almak için danışmanla anlaştım bugün haftaiçi başlayacağız. Bu konuyla ilgili kafamda tonlarca soru vardı, çok gelgit yaşadım hem olumlu hem karşıt görüşleri çok okudum araştırdım ama artık eminim yapmam lazım. İşe başlayacağım ve bu şekilde kimseye emanet edemiyorum çocuğumu. Biliyorum bu konuda çok post açıldı ama ben asıl şunu soracağım. Benim çocuğum hayatta uyku eğitimiyle uyumaz asla durmaz deyip başarılı olanlar var mı acaba? Çünkü bizim temel problemimiz aslında bu. Eğitime başlamaya karar verdik ama hala eşim de ben de bizim bebeğimizde başarılı olmaz kafasındayız. 🤷🏻♀️
Minikprenseees Gizemnl anlaştığımız kişi inşallah deneyimlidir. Artık öyle bir hale geldi ki önüne gelen uyku eğitimi veriyor. Allah yardımcınız olsun. Postunuz üstte kalsın diye de yazdım şükür bizim sorunumuz yok
Gizemnl Minikprenseees ben bayadır takipteyim bir kaç kişiyi danışmanlık alacağımız kişinin eğitimleri baya iyi, uzun süredir de bu işi prof. Şekilde yapıyor, bakalım inş hakkımda hayırlısı olur çok teşekkürler 🤗