Denizslmz33 Doğum yapali 2 ay oldu fakat gebelikte oluşan göbekteki siyah çizgi henüz geçmedi. Sizlerin kaçıncı ayda geçti ? Umarım kalıcı değildir.
Ysgl26 Denizslmz33 5 ay olacak hala duruyor. Üstteki baya açıldı rebgi ama alttaki aynı duruyor geçer inşallah
Benibenibihterini Denizslmz33 Oglum 15 aylik ve cizgi kaybolmuş degil. Eskisi kadar koyu degil epey silik ama duruyor.
Boncukkizim Denizslmz33 benim de 3 ay oldu hala geçmedi. Kalıcı olduğunu sanmıyorum illa ki bir gün geçecek 😁
sadeturkvatandasi Denizslmz33 Ysgl26 Benibenibihterini Boncukkizim Deniz06 Snowglobe Prenses_annesi22 happy_mother Melek1921 Hanımlar kese yapın kir gibi kalkıyormuş, bende olmadı ama kız kardeşimde olmuştu kese yapınca hemen geçmiş.
happy_mother Denizslmz33 kalıcı değil geçiyormuş benimde 3 buçuk ay oldu baya geçti zamanla kaybolacağnı söyledi doktorum
happy_mother sadeturkvatandasi yaa aslında yapıyorum ama çok bastırmıyorum deneyelim. Teşekkür ederiz 🙏🏻
Mihriban36 Bende de gebelikte olmustu hatta gobegimin ici simsiyah olmustu bi kac gin ust uste bebek yagi surdum 5 dk bekledim sonra parmagimla hepsi cikti