66arasim Canım ben onu tanıdık eczacımada sordum iyice araştırdım. İçi bitkisel densede değil, satıyoruz ama kullanılmasını tavsiye etmiyoruz dedi. Doktorların ilaç firmaları ile anlaşmaları olduğunu hepimiz biliyoruz. 4,5 aylık bebek tabiki uykı sorunları olacak. Benim kzıım 17,5 aylık 21 de uyuttum. Bak 2 kez uyandı ağladı. Sizde tabiki diş olacak, uyku sorunları olacak, büyüme ağrıları olacak. Bir düzen kurmak o kadar kolaymı. Bu dediğin şey uykuya geçişi kolaylaştırır ama derin uyku vermez. Ya da uykuyu düzene sokmaz. Kullanıp uykusunu daha beter hale getirenler var burda okuduk. Böyle şeylerden sakın medet ummayalım. Neden böyle saçma bir ilacı piyasaya sürmüşler anlamam güç. Her uyku sorunu olana peynir ekmek gibi doktorlar yazıyor eczacılar satıyor. Bebek bu, çocuk bu. Bizler gibi yatınca sabaha kadar nasıl soluksuz uyusunlar ki Biz yetişkinler bile bir gecede kaç kez uyanıyor ve bu uyanmaları hatırlamıyoruz bile. Bir antibiyotik için bile kırk kez düşünen anneler bu konuda neden daha kolaya kaçmaya çalışıp bunu göz ardı edebiliyor düşünmüyor ve kullanıyor bunuda anlayamıyorum.