Makasal Kullanıp iyi geldi dediğiniz vitamin ilacı varmı kendim için soruyorum. Hani farmaton gibi çeşitleri varya onlardan. Hasta olmayım ve dinç tutmak istiyorum kendimi
Mizmizmyrtle Makasal supradyn kullanmıştım bir ara çok etkili değildi ama yine de biraz fark ediyor tabi gerçi ben iki kutu kullandım devam etmedim düzenli kullanımda daha etkili olduğunu söylüyorlar
tarcinnn Makasal ben imom latte kullanıyorum bi ara ara verdim 10-15 gün kadar. Gerçekten iyi geliyormuş. Tekrar başladım
Makasal Mizmizmyrtle gerçi baya da kullanmışsınz iki kutu demekki çok etkili değil Teşekkürler ederim 🙏
Makasal tarcinnn iyi gelen bişeyler varmış şükür yarın bi denerim bende ya sağolun. Şimdi baktım yorumlara da sütüde artırıyormuş ama ben emzirmiyorum ki durduk yere süt gelmez dimi 😂
Makasal Rez sanırım işte isim yapmış diye hemen iyi diyoruz. Siz yazmasaydınız bende onu alacaktım en iyisidir diye
Birdurummuvar Makasal imom latte mor kutu emziren anneler için geliştirilmiş birde imom var kahverengi kutu oda yetişkinler ve hamileler için uygun almadıydanız bilginiz olsun
Rez Makasal burada yazılan imom çok duyuyorum ondan alabilirim deneyelim zaten onu bunu şunu dene dene alıştık 😀
Makasal Birdurummuvar ay daha almamıştım iyi oldu bunu öğrendiğim yoksa gidip mor olanı alacaktım teşekkür ederim