Emineyldrann Bebeğimi gece yatırınca sürekli sağa sola dönüp kendini uyandırıyor önceden böyle değildi gündüzleri normal uyuyor ama gece yatağa koyunca sürekli sağa sola dönüp ağlayama başlıyor nedenini anlayamadım sizce ne olabilir bebeği böyle olan var mı
Kuzumveben Emineyldrann zamanla duzelir yeni oldugu icin yeni kesfettigi seyi tekrarliyordur kac aylikti
Gamze1515 Benim kizimda üc aylik oldu ayni 😢 hic uyumuyo hep kendini uyandiriyo ya gündüz 15 dakika zor uyo gecede ayni hep kipirdiyo benimkisi ama dönemiyo daha
Egelihayat Gamze1515 ayni durumdayiz oglum beni cildirtiyo uyku diye ağlayıp uyumaz uyusa da kendini uyandırir feryat figan ediyor
gzmmhmt Ben yarım kundak yaparak çok rahat ediyorum. Uykuya dalınca yarım kundak yapıyorum, ellerini hareket ettiremediğini farkedince mışıl mışıl uyuyor, deneyebilirsiniz 🤗
Salmanc gzmmhmt bende yapıyorum bazen müsliniyle sarıyorum ama çok sıcaklıyo terliyo bazen diye üzülüyorum neyle bağlıyorsunuz kapalı olmadığım için öyle yakmayacak eşarbımda yok
gzmmhmt Salmanc tek kat müslinle yapıyorum bende. Sıcak olmuyor bizim, aksine çok rahat yatıyor. Sizin de sıcak olmuyordur bence, korkmayın🤗
Gamze1515 Salmanc bende kundakliyorum aam nafile iki haftaya kadar süperdi kundaklayinca uyucani biliyodu ama artik öyle degil malesef kundaklayinca bagiriyo cagiriyo uyumak isdemiyo kolarini cikartmaya calisiyo sikiniyo felsn cok zor 😢