Aybuke28 Kızlar ben bir türlü kilo veremiyorum iştahım çok açık ne yapmam lazım diyetisyene de gittim ama fayda yok malesef
kenankaan Aybuke28 su içerek mideyi dolduracaksınız. En basit yöntem bu. Aç kaldıkça mide zamanla küçülecek, eskisi gibi acıkmayacaksınız. Karbonhidratı azaltın, o daha çabuk acımaya sebebiyet veriyor, mesela ekmek çıksa hayatınızdan o kadar fark ediyor ki
Litfenama Aybuke28 iştahınızı kapatmak yerine, yediğinizi yakmalısınız. Egzersiz yapamıyorsanız mutlaka günlük yürüyüş yapın. Kiloyu tabiki dikkat ederek verirsiniz ama en azından kilo almazsınız
Mizmizmyrtle Aybuke28 bol su iç limonlu ben öyle yapıyorum benimde iştahım çok açık kilom yok ama kendime hakim olamazsam alacağım vermeye çalıştığım da bi 5 kilo var günde 6-7 büyük bardak limonlu su içiyorum
BarlasMomm Aybuke28 kendinize hedef belirleyin mutlaka ve caniniz birsey istedigi anda bir bardak su için hemen gidiyor o istek 😊
kenankaan Aybuke28 ben hiç ekmek yemiyorum. Ekmek çok da şart bi besin değil. Ama ilk başlarda nefsinizi köreltmek adına öyle de yiyebilirsiniz.
Mizmizmyrtle Aybuke28 limon sıkmıyorum da 3-4 dilim limon atıyorum suya öyle içiyorum bende psikolojik midir nedir ya da sürekli o suyu içtiğim için canım bişey istemiyor bir de seviyorum limonlu sade suyu o kadar içemem mesela