Gizemmenesa21 Uyku düzeni olan bebeğim 4 cu ayına girince uykuyu reddetmeye başladı yaşayan var mı bu durumu
baharismus Gizemmenesa21 şuan beniöde öyle sadece uyku değil huysuzlupu da var sürekli mız mız ama geçici bi süreç olduğu için aynı saatelerinde uyutuyorum uyansa bile uyutmaya devam ediyorum yoksa düzeni hepten bozulacak
sarisinanasi Gizemmenesa21 normalde 3 gündüz uykusu yapıp akşam 7-8 uykuya geçmesi lazım bu aydaki bebeklerin ama yok uyku haram ona da bana da
Glsh13 Gizemmenesa21 4. Aya girdigimizden beri uyku duzeni kalmadi.uykuya direniyor kucagimda salliyorum resmen iii iii diye kiziyor sonra uyuyor.emzirip yatirirdim 9 da uyumus olurdu duzene girdi cok sukur derken sasti duzenimiz.5.ayda duzeliriz insallah🤲🏻☺️
sarisinanasi 3,5 aylık kızım ve biz de bu durumdayız asla uyumak istemiyor. Çok uykusu geliyor ama uyymuyor direniyor huysuzlanıyor ağlıyor ağlaya ağlaya uyuyor ne yapacsğım ben de bilmiyorum. Çokkk zor uyuyor uykuya çok zor dalıyor
Gizemmenesa21 Benimkide gece özellikle Cok bunsltmazdi beni ama şu an uyutuyorum yatağa koymamla birlikte uyanıyor uyusa bile gece her saat başı uyanmaya başladı kafamı kaldıramiyirum çok yoruldum valla 😂
Nbos @Gizemmenesa21 bizde aynı şekilde sürekli ağlama, kucakta kalma isteği, gece saat başı kalkma :( ne illet bir aymış bu ya 😂