Dilruba_1
Canım migrosta e bebekten çok aldım indirimli oluyor genelde a101 de şokta anpa gros marketlerde var bende 4.ay itibari ile kullandım halada kullanıyorum kızım 19 aylık ek gıdaya tamamı ile 6. Ayda başladım arı mamaya 6.ay itibari ile muzda çatalla ezerek verebilirsin bebe bisküvisi zaten her zaman koydum birde 6. Ay itibari ile sana bir tarif daha veriyim
Arı mama 1 yemek kaşığı sulandırıp pişiriyorsun
Daha sonra haşlanmış bir adet yumurtanın sarısının yarısı
Ceviz birde 1 tatlı kaşığı kadar labne peyniri 1 tatlı kaşığıda pekmez çok doyurucu bir tarif
Başka bir tarifimde gece yatmadan önce şuanda yulafla süt ile arı mama pişiriyorum oda doyurucu oluyor
Onun haricinde sebze çorbaları ve meyve pürelerini kendin yapmaya çalış yoğurt mayala
Sebze çorbası tarifi veriyim:
Bal kabağı(yoksa yeşil kabaktanda yaptığım oldu)
Patates
Havuç
Kemik suyu
Pirinç(irmik olur bulgur olur sana kalmış)
1 diş sarımsak haşlıyorum blenderdan geçiriyorum
Meyve püresi zaten mevsim meyveleri olması gerekiyoe hangi mevsimdeysek ona göre verdim hep elma armut havuç çok sert olduğunda su dilimleyip su koyup haşlıyorum çok az içine 1 yemek kaşığı irmik koyuyorum daha sonra içine 1 adet muz şeftali koyuyorum blenderdan geçiriyordum çok fazla alternatif var internettede çok tarif var araştırın
Kimse kimsenin halinden anlamaz benim bebeğim 4. Ayda beni emmeyi bıraktı sma mamada çok verdim onun haricinde arı mamada çok destekçim oldu başka çarem yoktu çünkü bebeğim aç iyi birşey değil diyenler çok var ama ne verebilirim ki 4. Ayda 5.ayda sınırlı şeyler verebiliyorsun