musmustlu gsel kilotlu çorap giydiriyorum. Üzerine çorap ayakkabı. Sırtına mutlaka bir bez koyarım kalın giyindi terlerse hasta olmasın diye. Valla ben Pazar’dan aldım 20 liraya kilotlu çorabı. Ama aklınızda bulunsun büyük alın. Yıkanınca çekiyor. Çocuğum 2 yaşında ben 3-4 yaş aldım. Yıkadım çekti. Bir de bebek kıyafetlerin de kız erkek ayrımı sadece renklerle oluyor. Bayan kilodu farklı erkek kilodu farklı. Ama bebeklerde aynı. Kilotlu çorapta da sadece renk ve desen farkı var. Pembe çiçekli - mavi arabalı gibi. Başka fark yok. Ha bu arada ben ince kilotlu çorap aldım kalın alıp terletmek istemedim. Erkek çocuğuna fazla sıcak iyi gelmez. Sperm sayısını düşürür aklınızda bulunsun.
Miracinannesi52 gsel benim bebeğim 5 aylık kilotlu çorap aldım bende beyaz sade birşey alıp giydirebilirsiz erkekler için olanı da var
hilalhsnygt 1__anne bende külotlu çorap giydiriyorum hiç sıkacak gibi değiller canım erkek bebekler de giyebilir gayet icin rahat olsun
Zlm gsel tayt giydirebilirsiniz külotlu corap zaten çok sağlıklı birşey değil kan dolaşımını etkiliyo çok sıkı olduğu için
bebetom08 10 buçuk aylık oğlum kış bebeğiydi doğduğundan beri hep giydiririm külotlu çorabı evde bile ..heleki şimdi emekliyor 1 aydır giydiriyorum bazemde ince pijamalarından giydiriyorum yerlerde emekliyor soğuk çekmesin diye pandufu yeleğini hiç eksik etmem 😊 yani demem o ki erkeği kızı farketmez büyük beden alın bişi olmaz
Erbear gsel külotlu çorap altı aylık mecbur kızı erkeği yok bu işin hasta olmasın yeter. En külotlu çorap giydiriom
Tugcell gsel banm bebegımde çok tombık lc waikiki den aldım guzel minikodan aldım berbar gecendede pazardan aldım 10 tl ye effsaannee cok ememnunum onerırım
asiltonunmommysi gsel kar yağdığında sadece külotlu çorap giydirdim onun haricinde giydirmiyorum içine
Kahannesi gsel e bebeğin çoraplı donunu giydiriyorum 😅😅😅😅 ya da lcw de satılan ince pijamalar var onlardan giydiriyorum. Pantolonda çok giydirmiyorum rahat edemediklerini düşünüyorum yazık
gunbaharrrrr gsel içine de pijama giydiriyorum bir tane daha bazende külotlu çorap giydiriyor um mavi ve siyah aldım erkek bebekler için olanları var
Oldugugibibiri gsel ben bu ayda doğum yapmıştım el kadardı soğuğa doğdu direkt. Ama hiç giydirmedim bir şey. Polarlı eşofman giydiriyorum içine bir şey giydirmiyorum. Yorumlarda da herkes giydirdiğini yazmış valla ben istanbuldayım diye heralde gerek duymadım 🤷🏻♀️
hilalhsnygt gsel ben e bebekten lacivert aldim baya kalın sıkmıyor hicbir sekilde diz kısmını ve parmak ucu kısmını extra kalın yapmislar, ayak altında da kaydirmaz taban var, düz grisi de var onu da e bebekten almistim erkeklerin alt bölgesini sıkmıyor hiç