incitanem3 Bebeğime kabız diye zeytinyağı icirdim birden kıpkırmızı oldu hareketsiz kaldı hemen kaldırdım kustu çok ağladı boğazında kaldi sanırım hızlı içti. Bişey olurmu bidaha gece falan nefessiz kalma gibi bir durum olurmu çok korktum
muratnannsi incitanem3 direk vermiyorum bende mamaya katıyorum genzine yakar ya da kaçar dye ama bi kere emzirirken kacmisti ayy felaketi seni cok iyi anlıyorum elim ayağım bosalmsti yanmda kimse olmadan emziremiyordm
Ysgl26 Zeytinyağı tehlikeli işte öksürür hıçkırırsa falan ciğerine bile kaçabilir. Ben direk vermiyorum o yüzden ya süte ya mamaya katıyorum
Ysgl26 incitanem3 nefes alması düzeldiyse öksürmesi kusması geçtyse bişy olmaz canım ama direkt verme bidaha. Hem 1 tatlı kaşığı bebeğe çok fazla..
Arifmert incitanem3 daha bir sey olmaz merak etmeyin. Aninda verirken asitlidir ne kadar organik olursa olsun direkt olarak vermeyin bebeginize.
Ysgl26 incitanem3 evet kötü oluyor bebeğimin genzine süt kaçmşti bi kere emerken nefesi gitmişti öyle
Ysgl26 incitanem3 işte panik olmamak lazım o anda.. ilk yardım önemli çünkü Allah korusun daha kötü bi durum olursa. Ben soğuk kanlıyımdır öyle durumda