meg2022 Arelmommy biz kullanıyoruz çok ta memnun kaldım. Bebeğim alerjik, yoğurtsuz tarhanasını da almıştım bayıla bayıla yiyor tavsiye ederim.
Arelmommy meg2022 Teşekkür ederim birde nerede muhafaza ediyorsunuz buzdolabına koyan da var dışarıya koyan da var
melrosee Arelmommy Ben kullandım . Harikalar, hele tarhanası çok çok güzel. Öyle tatsız tutsuz baharatsız bebek tarhanalarından değil harika tadı var . Unları, irmikleri , ıhlamuru da çok güzel 👍🏻
meg2022 Arelmommy mutfak dolabında duruyor Benimkiler 2-3 aydır birşey olmadı. Acaba buzdolabına mı koymak gerekir bende bilmiyorum 🤷♀️
Seda2013 Arelmommy ben erzak dolabımda tutuyorum kızım 11 aylık ilk önce üçlü set almıştım sonra 6 lı set aldım bitişi kullanım oranınıza bağlı
meg2022 Arelmommy bence gerek yok ama eviniz çok sıcak oluyorsa yada bulunduğunuz şehrin havasını düşünerek koyabilirsiniz. Ama dediğim gibi Yazın çok sıcaklarda bile mutfak dolabındaydı birşey olmadı hiç birine
meg2022 Arelmommy rica ederim 😍 birşey daha söyleyeyim sırası gelmişken başka markalardan da alışveriş yaptım soul kitchen dan da çok memnun kaldım. Sizde denk gelirseniz güvenle alabilirsiniz 🥰
ipekkizimmm kizlar ben de bu setlerden alacaktim da emin olamiyodum, simdi burda okuyunca baktim kendi sitesinde fiyatlar daha uygun. ben siparis vercem 🤩