Yhmerve arkadaşlar merhaba hoover marka kurutma makinesi kullanan memnun olan var mı Arçelik baktık ama bira pahalı geldi.. kışın evimde asla çamaşır kurumuyor çok ihtiyacım var kullanan varsa yazabilir mi
Mrvekpk Yhmerve gecen ay aldm bende canm hoover kurutma makinasini Allah cikarandan bulandan razi olsun diye diye geziyorm walla cok memnunum 10-15 binlik kurutma makinelerinden hic farkli yok hem uygun fiyatlı hemde cok kullanışlı
Umutaras Yhmerve hoover değil benimki ama altus oda arçeliğe bağlı 1 seneidr kullanıyorum nerdeyse 9 kg benimki allah bulandan gerçekten razı olsun eliniz ayağınız olur 😂
Yhmerve Mrvekpk ay çok sevindim benim baktıklarım da epey pahalıydı kodunu paylaşabilir misiniz rica etsem ❤️
Safiee sheesyelllow sizinki hangi model su tankı kapağında olanlardan mi ben de fiyattan dolayı Hoover alayım diyordum ama su tankı kullanışsız bı yerde elimizden düşüp çatlasa garanti kaosaminda olmuyor kullanışlı olur mu karar veremedim Mrvekpk
Yhmerve sheesyelllow çok teşekkür ederim peki bu hooverlar b sınıfı olduğu için çok elektrik yakıyor mu faturaya ne kadar yansıyor acaba
Oznrusk sheesyelllow merhaba bizde aynı makineden aldık ama daha çözemedim hangi programı nasıl kullanıyorsunuz
Mrvekpk Safiee altta canım şu haznesi zeminde diyebilirim ve plastik olduğu için kırılma patlama çatlama şansı yok ben çok memnunum walla gayet kullanışlı almayı düşünüyosan elini çabuk tut bak fiyatları zamlanmıs yinee 😊😊
sheesyelllow Oznrusk ben sadece tüm çamaşırları antialerjikte çalıştırıyorum hem daha kısa hemde daha iyi kurutuyor