Bsrak Bebeğim 7 aylık tarhana çorbası içirmek istiyorum fakat bebek tarhanası mı ya da normal bizim için tarhanadan mı vermeliyim bebek tarhanasının tatsız olduğunu söylüyorlar kendimize yaptığımdan içirsem bir şey olur mu ki içeren tecrübe eden varsa paylaşabilir mi🌸😇
Baakpnr- Bsrak bildiğiniz bir yerden aldığınız tarhana da olur biz annemle kendimiz yaptık tarhanayı ondan veriyorm kızıma 😍
Karpuzlufistiksarma Bsrak 6. Ayından beri hep kendi tarhanamızdan verdim çok seviyor . Ben yeni salça atmaya başladım ama 6. Aydan beri 1 diş sarmısak rendeler içine kırmızı kapya biber atar nane ile pişirirm birde et tavuk suyu kendi yaptığım sarımsak ve nane tat veriyor çünkü
Bsrak Baakpnr- benimde annem yapıyor bende ondan vermek istiyorum sizlere bir sormak istedim 😊hani ağır gelir mi acaba diye çok teşekkür ederim 🙏🏻
CizerBirAnne Bsrak kendi yaptığınız tuzlu ve acı değilse sıkıntı olmaz, bir farkı yok zaten bebek tarhanalarının da aslında. Ben og naturalden aldım, tadı gayet bizim tarhanalar gibi ama acısı ve tuzu yok.