Sezaryenden sonra bunu verdi doktor. Birkaç tane vurdum ama çok acıyor. Kullanan var mı?
mosimosi anne karnında bebek kandan beslenemediği için hamileyken vuruluyor normalde doktor verdiyse kullan
mosimosi ben öncesindede kullandm doğum sonrası 40 gün devam et dedi ameliyat olduk pıhtıya karşı önlem alıyor doktor.ilacı yavaş sıksınlar birde iğne geri atana kadar vurmaya gerek yok.koldan daha az acıyor.
mosimosi Kan sulandırı sezeryan hariçindede emboli atma riski olan bütün hastalara vurulur. Gebelerdeki vurulmasındaki amac sezeryan bir amaliyat bunun sonucunda yeteri kadar hareket etmezsenız embolı gelişebilir tebbir amaçlı verılıyor ben hareketli bir kişi oldugum için doktor hastanede bir kez vurdurdu sonrada gerek olmadıgı soyledı sizde hareketli isenız bol bol dolaşıyorsamız vurmayın ama dolaşmıyorsanız vurun
mosimosi ben kullandım hastanede de yaptılar 5 gün boyunca kan sulandırıcı bilirim acısını kolum mosmor olmuştu sonra o iğneyi yazmışlardı eczaneye gidip vurunuyordum
mosimosi ben bi kere vuruldum ama çok acıyor bi daha vurulmadım doktor kontrolünde eşim beni ispiyonladı oda azarladı beni benden çıktı bu saatten sonra kullanmana gerek Yok beyin kanaması geçirir felç kalırsan sorumlusu ben değilim dedi kullanıcam dedim ama gerek Yok artık dedi Doğumdan bi hafta sonra gitmiştim kontrole bide 😔
Obsesifk bazı doktorlar veriyor bazıları vermiyor. Tedbir amaçlı sanırım 🤷♀️
mosimosi aynen
Retina toplama kaç tane iğne verdi doktorunuz?
Yenianne vurmam gerekiyor o zaman 😔
mosimosi igneyi sanırım siz kendinize vuruyorsunuz vurarken ilaçı yavaş yavaş verirseniz daha az yakar benim hastalarım ggenelde elin cok hafifmiş derlerdi ama hafif oldugundan degıl ilaçı yavaş enjekte ettıgım için
mosimosi doğum sonrası 40 iğne 40 gün
Retina off çok fazlaymış
Leylaturkel felç mi? Yok daha neler 😱 Verdiği sayının yarısını vurdum ben. Zaten doğum yapalı iki hafta oldu, bundan sonra devamını vurmak mantıklı gelmiyor. Hergün aynı saatte vuramadım, bi sabah bi akşam. Biribirine karıştırdım. Off ya 😔
mosimosi yani ben beni korkutmak için söylediğini düşünüyorum bilmiyorum Allah’a emanetiz yine de 😬
Yenianne eşime yaptırıyorum, elinin çok hafif olduğu söylenemez 😁