pinar5595 yorumlarda mekik çek demişler, başta söyliyim hayır hiçbir işe yaramaz istersen 1000tane çek.
Aslında mantığı o kadar basit ki öncelikle kararlı olucaksın kendine güveniceksin, iradeni sağlam tutmak zorundasın. Bende sezeryan doğum yaptım yapı olarak basenlerim hemen çıkar benim de ee doğumdan sonra da ye iç aşırı kilo aldım.
Çok araştırdım inancım yoktu başta, spora başladım orada ki eğitmenle görüştüm ettim. Sadece şunu bil bacaklarını eritmek istiyorsan bacak göbeğini eritmek istiyorsan karın veya mekik çalışmak işe yaramaz. Senin şuan da vücut yağ oranın yüksek hedefin onu düşürmek o düştükçe inan göbeğin de basenin de yağların nerdeyse tek tek gidicek. Kendine program yap önce güzel bir beslenme programı ve spor olmazsa olmaz. Yağ yakımını arttıracak egzersizler seçiceksin ben Seda Altının videolarını yaptım hergün bir tane açtım rastgele. Ve beslenmeme dikkat ettim. Sonuç sadece 3 ayda beni gören şok oldu ben bile inanamıyordum basenlerim göbeğim hepsi gitti en son orta okulda gördüğüm 55 kilosunu gördüm. Ama fit bir 55 kilo, karnımda ki kaslar bile belirleşmeye başladı ve bunun için mekik veya başka birşey yapmadım. Vücut yağ oranımı %34lerden %23lere düşürdüm işin sırrı bu.
Yazın biraz gevşedim tabiii tatil sıcaklar evde sıkılmaca vs biraz kaçırdım ipin ucunu ama hiç korkmuyorum başladım yine en kısa zamanda toparlayacğımı biliyorum, sen de yapabilirsin 💙