Sehirdegeceyarisi Merhaba anneler 3 buçuk aylık oğlum ağır bronşit atlattı ciğerleri broşları temiz ama burnundaki hırıltı geçmiyor akmıyor burnu tıkalı çok zorlanıyor emmede uyumada öneriniz varmı
Aysgllylcn Sehirdegeceyarisi canım o serum fizyolojik bizde işe yaramıyor 2 yaşında ki kızım da bronşit oldu sürekli hastalandığı için artık çözümü bulduk eczanede serum satılıyo şu hastanelerde damardan verilen serum onu şırıngayla 5 ml 5 ml çekiyorum her 2 burnuna sıkıyorum tıkanıklığı açıyor hemde rahatlıyor kızım eğer ki nefes almada zorluk yaşarsa hastaneye burnunu açmaları için götürüyorum coldmix kullanabilirsin yattığı yastıgına damlatıyosun rahat nefes alması için
Sehirdegeceyarisi Kahannesi damlatıyorum çekiyorum hiç bişeyde gelmiyor tahmini ne zamana düzelir kontrole götürdüm sıkıntı yok serum fizyolojik kullan dedi ama bende geçmeyince acaba başla doktora mı göstersem diye düşündüm
Kahannesi Sehirdegeceyarisi evet canım biz 2,5 aylıktık sanıyorum. Ağır bronşit değil ama bronşiolitti doktor eve göndersem yarın bronşit bu çocuk demişti 1 hafta hastanede kaldık bebeğim baya kilo kaybetmişti çok kötüydü 1 hafta sonra taburcu olduk günde 20 tane hava veriyorduk
Sehirdegeceyarisi Kahannesi bizede yatış verecekti hava makinası vardı evde o yüzden gönderdi günde 6 sefer verdim hava kontrole götürdüm 3 gün daha devam ettirdi ama yok açılmadı
Sehirdegeceyarisi Aysgllylcn o dediğinizden de yapıyorum damla şeklinde damlatıp adaptörüyle de çekiyorum cold mix gerçekten işe yarıyor mu ve 3 buçuk aylık bebeğe kullanılır mı bide hava nemlendiricisi düşünüyorum almayı ama fayda sağlar mı bilemiyorum
Kahannesi Sehirdegeceyarisi açılır inşallah canım biz buhar vermeden burnunu serum fizyolojikle açıyorduk 5 cc çekiyordum yarısını sağ kalanını sol burna sıkıyordum çevirip pat pat sırtına vuruyordum buharıda alınca rahatlıyordu
Sehirdegeceyarisi turunculuanne aynısı bi serum şeklinde var bide kolay damlatabilmek için tek tek küçük tüplerde var