ayseealyaa Bebeğimin popsu pısık oldu boyle kırmızı kırmızı kabarlar olustu nasıl gecıcek hzlı bır sekılde yardımcı olurmusunuz bepantol kullanıyorum kantaron da kullandım zeytınyagıda ama ne fayda tecrubelernıxı soylermısınız??
Yavrumderannesi ayseealyaa bnm bebeğim de öyle oldu kabarcıklar oluşmuştu Sudocrem zeytinyağı bepantol hametan denedim geçmedi doktora sordum travazol yazdı iki günde geçirdi sabah akşam incecik sürdüm geçince kullanmayı bıraktım
Edanur666 ayseealyaa ben butun kremleri kullandim gecmedi yikayip temizledim kuru tuttum orayi pudra doktum gecti nemli degil de orayi yumusak tutmak lazim biz kremlerle hep nemlendiriyoruz
Merakettim İçeriği çok temiz değil ama biz sudokrem kullanarak geçirdik. Eğer sivilce tarzı pişik varsa, alerji riskini düşünün demişti doktorumuz. Çok geçmiş olsun
ayseealyaa Yavrumderannesi ben de kullansam gecırırmı acaba ? ya banada sudıcrem onerdıler ama bılemedım ya
Yavrumderannesi ayseealyaa travazol geçirir Sudocrem de iyi geliyo ama kızarıklığı çoksa bian önce geçse iyi olur bnm bebeğim gaz çıkarırken kala yaparken çok ağlıyordu acıyordu heralde