Pnaar34 Mrvll 3. Ve 5. Aylarda ası takvimi musait oldugu icin biz 3.ve 5. Ayda yaptik bir de 13 te yaptiracagiz
nazlimom_ Mrvll 5,7,9,13,15. Aylarda olucaz doktorumuz kağıda yazıp verdi hangi dozlari kaçıncı ayda olduğu her doktor farklı söylüyor
kirmizibasliklikiz_ Mrvll ne zaman baslamak isterseniz ona gore doz sayisi oluyor. Erken baslarsaniz fazla olur doz sayisi. Mesela nimenrix 6 aydan once baslarsaniz 3 doz 6 ay 1 yas arasi 2 doz yasindan sonra tek doz yapiliyor. Bexsero 6 ay 2 yas arasi 3 doz. 2 yasindan sonra 2 doz yapiliyor
mygy13 Doktorunuzla karar verebilirsiniz buna hepsi farklı bir ay söylüyor ama 6 doz yaptırmak isterseniz 3’te başlıyor
Merakettim Aşılar çakışmasın diye doktor ile birlikte ayarlarsanız çok daha rahat geçirirsiniz aşı dönemini 🤗
Mrvll kirmizibasliklikiz_ çok teşekkür ederim çok açıklayıcı oldu elinize sağlık ,biz 6,5 aylığız geç mi kaldık acaba diye düşünmüştüm. Doktorumuza soralım en yakın zamanda
Ayyuce Pnaar34 aşılar çok pahalanmş ben böyle yapamadım. İlk doz 7.ay bexora oldu. 9.ayda aralıkta bexora 13.ayda nimenrix olup. Bitecek