Ecrininannesi58 Gastronomanne benim kızımın yüzünde ve sırtında vardı çok şükür azaldı egzama olan bölgeyi sakın ovalamayın çok çabuk dagılıyo sırtında olduğu için ben zıbınını hep ütülüyorum bide elbiselerini iki kere yıkıyorum ikincisinde sabun kullanmıyorum durulama gibi ama mutlaka bi doktor görmeli bence ben bephantol kullandım pek işe yaramadı çoğu kişide yaramış ama doktor bi krem verdi o baya iyi geldi egzama olan bölgeyi hep nemlendirmeliymişiz çok geçmiş olsun umarım bi an önce geçer
ikra_keles Gastronomanne her duş sonrası vücuduna sıvı vazelin sürüyorum havluyu üzerine sarıp biraz bekliyorum sonra giydiriyorum doktorumuz önermişti iyi de geliyo
Gastronomanne Ecrininannesi58 teşekkür ederim benimde oğlumun alnında vardı şuan yanaklarına doğru inmeye başladı nemlendiriyorum sürekli doktorumuz bi krem verdi krem çok kötü yaptı kıpkırmızı oldu suratı çocuğun bende bıraktım o kremi yarın tekrar doktora götürücem herşeyini en iyisinden kullanıyorum şampuanı falan hep mustela neden oldu anlamıyorum inşallah çabuk geçer ama kaşınıyor sanırım hep elleri yüzünde :(
Ecrininannesi58 Gastronomanne doktor bize süt ürünlerinden olmuştur dedi ama her hangi bi test yapmadık
Zhrdgn Anne sütü sürebilirsiniz ben küvetine koyup içinde Bi süre bekletiyorum eğleniyor hem de süt vücuduna değiyor, pişiği falan varsa hemen geçiyor
Gastronomanne Zhrdgn evet doktorum sütünden sür dedi bana da sürüyorum ama kaşıntısı çok sanırım bölük bölük uyuyor hep