Nehirimmmmmm Kabızlık için entogoris damla probiyotik aldım kızlar işe yarar mı ?yada başka önerisi olanlar müdahalesiz asla dışkılama olmuyor
Kucukhobby Nehirimmmmmm bebeğinizi sabah ilk uyandığı anda tuvalete tutun. Bacaklarını karnına doğru çekip, rahat yapar kakasını. Popoya müdahale etmeyin. Kefir içirin sabahları kahvaltıda
ggulsen09 Nehirimmmmmm Zeytin yağı ile saat yönünde masaj yapın çok zor durumda kalırsanız doktor önerisi ile fitil kullanabilirsiniz bu arada Neden kabız oluyor bebeğiniz ek gıda neler veriyorsunuz
Ozge251021 Nehirimmmmmm dulcosoft kullanın eczaneden alın üzerinde yazıyor ayına göre bebeğiniz rahatlayacak Lifli gıdalar armut elma gibi vermeye özen gösterin
tektanem Nehirimmmmmm bizimkide yedi aylık doktora sorduk doktor zeytinyağınınarttır baktın geçmedi kabak çekirdeğinin içini rondodan geçir ver baktık oda işe yaramadı dulcosof yazdı bunu kullancaz bizimki yapıyo tuvaletini hergün ama hem ıkınarak hemde çok katı yapıyo malesef
egumarasli Kucukhobby kuru kayısıyı haşlayıp yedirebilirsiniz püre haline de getirip verebilirsiniz çok faydasını görürsünüz
Esraaa55 Nehirimmmmmm dulcosoft surup içirebilirsiniz 1 cay kasıgı sabahları bn onu kullanıyorum 1 ay kullanılabılıyor hergün düzenli ama yınede sız doktorunuza danısın
Yusufalininannesi Benim bebeğim 1 yaşına girdi ve her zaman kabız 😔 ağlayarak acı çekerek yapıyor büyük abdestinii ne yaptıysam bir işe yaramadı 🥹
Nehirimmmmmm Ozge251021 dukcosoft bagırsak tembelliği yapar mı acaba ilaç kullanımı sonunda düzelir mi 🥹
Yusufalininannesi Ozge251021 veriyorum hele ki yoğurt günlük düzenli olarak bir bardak muhakkak iciririm ayranı çok sever meyve üzüm armut şeftali elma bu aralar Cennet hurması vermeye başladım
Yusufalininannesi Ozge251021 hatta kuru kayısı veriyorum bazen suya koyup suyunu içiyorum yada onunla mama yapıyorum kuru şutta aynı şekilde
Ozge251021 Nehirimmmmmm bağırsak tembelliği neden yapsın kakayı cıvıtmak için zaten bitkisel bir ilaç , o yüzden bebeğinize acı çektirmeyin rahatlasın ve dediğim gibi yoğurt armut kayısı bunları vermeye özen gösterin