Ozgekd 5 aylık bebeğim gece birden şiddetli ağlama yaşıyor bir haftadır.. Açlık mı başka bişi mi hiç anlamadım rvi gezince susuyo gibi ama uyutmaya çalışınca veya emzirince ağlıyo başını çekiyo 😏
Birannisbirbebis Ozgekd diştir büyük ihtimal kontrol edin benim bebeğimde böyle yapıyordu diş yüzünden ☺️
Burcu46 Ozgekd Diş kesinlikle benimki de öyleydi şuan 6 aylık 8 günlük dişlerimiz 10 gündür çıktı şuan düzeldi
Ozgekd Linaamom evet eline bişi verince hep ağzında kaşımaya çalışıyo becerirse sakinleşiyo ama genel bi huysuzluğu var diş için de erken sanki ama bilmiyorum salyası da var
Ozgekd Birannisbirbebis açlığından mı diye mama verdim bi iki kere bi iki ölçek içiyo ama çok aç olsa baya biberonu bitirir sanki bi de mama versem de aynı durumu yaşadım
Linaamom Ozgekd zaten bkaç ay böyle kaşınır canım bkaç ay sonra diş çıkar hemen çıkmaz 🥺ayy düşünemiyorum inşallah çabuk atlatırız
Birannisbirbebis Ozgekd genelde diş bu şekilde huysuzluk yapıyor bende hep atak sanmıştım meğersem dişmiş ilk bebeğim anlayamamıştım artık öğrenicez böyle böyle ☺️