Aley99 Merhaba kızlar çok yoruldum artık hiç halim kalmadı lütfen bir öneride bulunun ne gece ne gündüz uykusu yok artık geceleri kesintisiz 2 saat uyusam şükrediyorum 10 aylık bebeğim , bebek çayı felan kullanan oldumu işe yarıyor mu? 😔
Eylulhuma16 Aley99 bebek çayını bilmiyorum ama bebekler icin olan uyku ilacni kullanmistm 10 aylıkken fayda etmedi 18 aylık oldu hâlâ uyumuyo 9dan beri salliyorum
Birdunyabircennetannesi Aley99 17 aylık olmak üzere saat 12 ve uyumuyor oyun derdinde sallıyorum konuşup duruyor keendi kendine ve saat başı uyanıyor emmemesine rağmen yani çok saçma
Bircaykoyicelim Aley99 Gece beslenmesine gerek yok ama. Gece beslenmesine devam eden bebeklerde bu sık sık rastlanan bir durumdur. Gece sürekli uykusu bölündüğü için uykusunu alamıyor. Ve bu durum da gün içinde yorgunluk yapıyor. Uykusunu etkiliyor yani . Gece sık uyanması açlıktan değil alışkanlıktan çünkü. Gece beslenmesini kesmenizi tavsiye ederim.
Tgbtn Benimki de 4 saattir uyumuyor inliyor resmen sinir krizi geçirdim ağlamaktan içim şişti allahtan eşim geldi şimdi o bakıyor 😓
Bircaykoyicelim Aley99 Meme mama farketmez. 😊 Kararlı olup ağlamasına dayanıp vermiyceksiniz. Hepsi bu. Çünkü siz verdiğiniz sürece ister . Başka türlü uykuya nasıl geçeceğini bilmiyor çünkü. Bunu da beslenmeyi bırakınca öğrenecektir.
Bircaykoyicelim Aley99 Benim bebeğimin doğduğundan itibaren kendi uyur. Sakinkestikten sonra yatağına koydum uyku arkadaşını verdin öyle uyudu.
ballibadem Bircaykoyicelim bende gece beslenmesini kesmeyi düşündüm ama alışkanlık olsa bir iki yudum içer bırakır baya baya 120 cc mamayı bitiriyor şu an alışkanlık olduğunu düşünmüyorum