Jelibonsmom Mira- emeklemiyo, ama çabası var gibi, desteksiz oturuyo fakat bi oyuncağa falan uzanırken o yöne doğru düşüyo, 7ay 16 günlük bu arada
oglumubeklerken Mira- oğlum 7 aylık sürünmeye başlamıştı. 9 aylık olduğunda tam anlamıyla emeklemeye tutunup kalkmaya ve yattığı yerden desteksiz kalkıp oturmaya başladı.
yemedimamadoydum Mira- sürükleniyor desteksiz de oturuyo. Oturur vaziyetten emekleme pozisyonuna geciyo son 5 gündür aşar azar emeklemeye başladı 3 gündr de tutunarak kalkiyo 7 ay 11 günlük
Edagg Mira- desteksiz oturuyo fakat oyuncağa uzanirken felan düşüyor sürünmeden kastınız geri geri felan gitmekse onuda yapiyor ama emekleme aşamasına geçemedi bızdık henüz pozisyonu aliyor fakat bacağini atamiyor 😂
Mira- Edagg yok geri gitmek değil baya baya sürünmesinden bahsediyorum 😅 bizimki de geri gidiyordu şu 2 gündür az az ileri gitmeyi öğrendi merak ettim genel durum nasıl diye
Kadifemsii Mira- büyük kızım 6 aylıkken emekliyordu. Küçük kızım şuan 7 aylık emeklemiyor desteksiz oturuyor ama öyle uzun uzun değil emeklemek için çabalıyor
Ece__ Mira- kızım 8 aylık olmak üzere ama 6.5 aylıktan beri emekliyor ve 7 aylık olmasına yakın desteksiz oturmaya geçmişti
Leyla220920 Oğlum 6 aylıktan itibaren desteksiz oturuyordu falat emeklemesi 10 ay 20 günü buldu😂 şuan 12 aylık durdurabilene aşk olsun
Masal_lisa Mira- 8 ay 8 günlüğüz emeklemiyor sadece desteksiz oturuyor emeklemek için çaba dahi göstermiyor
Sontvbukucu Mira- 6 aylik desteksiz oturma 8 aylik surunme 9 aylik emekleme şeklinde oldu simdi 13 aylik
Tugce2391 Bnm oğlumda yedi ay yedi günlük emekleye biliyor sürünerek istediği yere gidiyor sağa sola dönüyor tekrar aynı pozisyonu alıyor ama desteksiz oturamiyor ya sağa ya sole böyle on saniye felan sonra düşüyor.yoksa öne doğru çok seri olarak gidip oyuncağını alıyor
Ccyyln Mira- bizimki 8 aylık ayaklarını oynatıyor ama ellerini ikisini birden ileri atıyor o emeklediğini ilerlediğini sanıyor ama hep geri geri gidiyor 😂