Aycnn- Merhaba anneler bebeğim geceleri hep üstünü açıyor uyku tulumu aldım 2,5 tog yazıyor kullanan varmı içine pijama giydirirsem çok mu sıcak olur zıbınla mı yatırmalıyım
Linaamom Aycnn- ben 1 tog aldım evde şuan doğalgaz yanıyor içine uzun kollu zıbın ce altına ince pijama var gayet sıcak doğalgaz da yandığı için canım. Sen bi zıbın giydirsen yeter gibi geldi bana evde sıcaksa
Znrsg Aycnn- zıbın la yatır bir saat falan sonra bak sırtı göğüsü soğuk mu diye baktın soğuk ince pijama yada tulumla dene bak. Ben daha 2.5 tog a geçmedim 1 tog a ince pijama giyiyor ama doğal gaz kapalı daha bizde. 2.5 tog da kışın soğuk zamanlarında tek kat giydirip yatırıyordum ve dediğim gibi sırtını ve göğüsünü kontrol ediyordum. Çok soğuksa hava kar kışta yani yarım kol zıbın üstüne normal tulum üstüne uyku tulumu giydiriyordum
Linaamom Aycnn- yok canım üşümez 1 tog bile sıcacık tutuyor ben içini elledim 2.5 tog baya sıcak olur😊ev de sıcak zaten. Yorgan gibi bu tulumlar sıcacık tutuyor. Çok kalın giyidirsen bu sefer terler daha çok hasta olur