Yigidoo Çocuk doktorum adı Eren Sağıroğlu. En son Konak Hastanesindeydi ama muayenehane açmış kendisine Yahyakaptan diye biliyorum. Muayene ücreti hakkında net bilgim yok özel sağlık sigortam var sadece sgk katkı payı ödüyorum 15 tl
yyytsen Yigidoo merhaba, sanırım henüz özel sigorta ile anlaşması tamamlanmamıştı, en son öyle söylemişti sekreteri bize, bizden 300 Tl almışlardı, gitmeden önce bir arayıp sorun isterseniz belki anlaşma yapılmıştır, geçmiş olsun 🌸
BusraDefneozel Yigidoo izmitin en iyi cocuk dr u asla baskasina guvenemedim 🤷♀️ 21 aylik oldu kizim akademide dogum yaptim ilk kontrolunu yapan dr 2.ye kizimi gormeden Eren hocaya gittim cok arastrmistim dogum oncesi en iyisi o gercekten kendi yerini acmasi biyerde cok iyi oldu sira alamiyorduk konaktayken
Yigidoo [silindi] Bilmem ki 😅 doğumdan itibaren hep ona gittik ben çok memnun kaldım bir de beklentiye göre değişiyor sanirim çok ilaç kullanan doktor değil Bi de saat kaç olursa olsun dönüyor sagolsun
Eymen-41 bir arkadaşımın tavsiye üzerine sopalı hastanesinde eren beyi söylemişti bir ebeveyn olarak çocuğum için çok araştırmıştım ve en sonunda buldum dedim o zaman,kesinlikle Eren Sağıroğlu.Bir arkadaşınızla samimi bir sohbet ediyormuşcasına teşhiş ve tedaviyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor.Başkasını düşünmüyorum bile..