Deletedmom_71 Poyrazbebekannesi onu vermedim ben canim ocean microfer aldim. Sağlık ocağının verdiği kabızlık da yapıyor bilgin olsun kuzum
Rabiaugur Poyrazbebekannesi ben sağlıkocagının verdiğini veriyorum tadını hiç sevmiyor çıkarıyor püskürtüyor zaten kırmızı kan gibi bişey kıyafetlerden de çıkmıyor çok sinir bozucu meme vermeden hemen önce damlatıp emziriyorum ağzında kalanlr gitsin diye kabızlık yapmadı bizde şükür
livanurvealpinannesi61 Poyrazbebekannesi ocean ın mı tadı kötü en tatlı ocen ın tadı. Benim oğlum Bi tek onu severek içti..
Deletedmom_71 Poyrazbebekannesi hic bilmiyorum ben canim bizimki ocean kabul etti hic bwska arastirmadim
Ecetrn Fertamir 40mg verdi doktor suda eriyen kan ilacı meyve suyuyla karıştırıp verebilirsin tadına baktım güzeldi, suya katıpta verebilirsin
Marselinannesi Poyrazbebekannesi sideferin tadı çok güzel bende tattım ordan biliyorum. Bebeğimde çok severek kullanıyor.
Erbear Poyrazbebekannesi saglikocaginikini icmio iğrenç ben bile içmem doktor sidefer önerdi tadı muthif onu görünce kendi ağzını açıyor
incikusum Deletedmom_71 iki gun verdim nasi kotu hissettim ama kendimi okumustum aslinda burda belki yapmaz dedim ama sonuc 0 🥺