Miraay Emziren anneler ya da kronik olarak sırt ağrısı nefes darlığı yaşayan var mı ? Çözümleriniz neler kızlar ya da nedir bu omuzlarda da ağrılar var, sütyen hizasının olduğu yerlerde üst tarafında alt tarafında falan, iki göğüs altlarında falan acaba emzirmekle mi alakalı Ya
Zeynep4646 Miraay çok eğik durmaktan olabilir bende de oluyor aynısı sırt üstü yatınca biraz rahatlıyor ve biraz daha dik durmaya dikkat ederseniz biraz daha azalıyor
Ysmndmrl Miraay benim emzirmekten değilde ilk başlarda kucakta uyutmakta. Sallamaktan ağlıyordu çözümü sonra slingde buldum sonra geçti dışarda falan kucakta turunca ağrıyor
ipekmom Miraay canım mide ağrın sırtına vuruyor olabilir mi? Ben genelde sırtım çok ağrıdığında mide ilacı alırım ve iyi gelir. Doktorada gitmiştim senin miden ağrıyor demişti. Bir süre mide koruyucu kullanıp deneyebilirsin. 3 günde etki gösteriyor zaten.
Blge1 Miraay bebeğim 8 aylık hala geçmedi çok fena uyurken özellikle dinlendiğim zaman çok şiddetli ağrıyor kaçıncıya doktora gittim fizik tedaviye yönlendirdi
YaseminBS Emzirirken insan fark etmeden terliyor, sonra teri sırtında kuruyor filan derken benim de baya ağrı çektiğim zamanlar oldu. Ama bir doktora görünün isterseniz ☺️ Çözüm: Emzirme atleti üzerine önden açılan pijama, esneme hareketleri, masaj ☺️
Miraay YaseminBS ay bende doğumdan sonra kaygı bozukluğu oldu kardiyolojiye gittim temiz göğüs bölümüne gittim akc filmi çekildi oda temiz çıktı gerçi ben tatmin olmadım acaba kötü bir şey mi var diye de, nefes darlığı da yapıyor hep em kötüsünü düşünürüm de ben 🥲 ama sonra acab emzirmekten mi oluyor diyorum kucağımızda da taşıyoruz ya bebeği
YaseminBS Miraay nefes alamama durumu varsa; anksiyete bozukluğu olabilir, yüksek kaygı taşıyorsanız. Fakat emzir, taşı vs derken bwbek büyüdükçe bel-sırt-kol ağrısına alışıyor insan 😅🤣
Miraay Ysmndmrl benim mide de baskı İLE beraber de vuruyor canım ama sol kol omuz sırt pert gerçekten 😔