Ataalp2 Buseatmaca bende aslen konyalıyım ama İzmir’de yaşıyorum dunnet ıcın anneme gelivem bekliyım burda
AliKereminannesi Buseatmaca medova hastanesinde doktorumuz İbrahim Buldu ( çocuk üroloji ) bi 20 gün önce oğlum 3 aylıkken Sünnet ettirdik hiçbir sorun yaşamadık çok memnun kaldık tavsiye ederim 👍
Eminos Buseatmaca ali kemal belviranli hastanesinde cocuk cerrahi ayse hanima sunnet olacak oglum. Herkes cok onerdi o yuzden orayi tercih ettim bende
Ataalp2 Buseatmaca ya bızım bı akrabamız hemsıre o çalıştığı hastanede yaptırmış bebeğini ama hangısı bilmiyorum
Ataalp2 Buseatmaca numune hastanesi sanırım benım konuşmam olmadı annem konuşmuş gayet iyi geçmiş onun için oraya yaptıralım dedik 3 ay 4 gün sizin
Buseatmaca Balyanakannesiii bezde çabuk iyileşiyor dediler de ben o yüzden erkenden yaptırmak istiyorum 😂
Deletedmom0340 Buseatmaca Dr. Ali Kemal berivanlı kadın Doğum ve çocuk hastalıkları hastanesinde Dr. Adem Özdemir sünnet etti oğlumu 50 günlükken. Çok Babacan bir doktor tavsiye ederim