Mugurs Bu damlayı sabah ogle aksam kullansam sakıncalımı siz nasıl dozlarda kullanıyorsunuz. Onceden bıoaiga kullandım cok faydalı degıldı sımdı buna yenı gectım kullandıkca ıyı gıbı birde emzirmeden önce mı sonramı verıyorsunuz hangısı daha etkili?? Deneyen anneler yorumlarını yazabılırse sevinirim🙏 Bebeğim 1.bucuk aylkk bu arada
ozgenur Mugurs doktor bana 4 kes önermişti ben de saatleri sabah 8 öğleden sonra 2 akşam 8 gece 2 olarak altı saatte bir ayarlamıştım emzirme öncesi kullandım çok da faydasını gördüm
cepoykusu35 Mugurs ben sabah öğle aksam 5 damla şeklinde veriyorum sorunun olmayacagunı söyledi doktor haatta dozu artırılabilşrmiş bir miktar daha öyle demişti ancak saatlere dikkat etmenizş öneririm sabah 8,aksam 4,geece de 10 da veriyorum ben işe yaradı baya
[silindi] Mugurs Bio gaia yı bırakmasaydınız keşke probiyotik çünkü gaz damlası değil. Bağırsak florasına destek amaçlı sab simplex ile beraber kullanabilirsiniz. Günde 4 kez 15 damlaya kadar verebilirsiniz
Mugurs GamzeAkova prospektüsünde once kullanın yazıyorda ondan sordum aslında ben hep beslenme sonrasında verdım acaba once kullanmak daha mı etkili aksamda öyle deneyeyim barı tekrar teşekkürler😊