Sucukluyumurtaa Kızlar karacanın tenceresini kullanıp memnun olan var mı ? ? Granit kaplama olanlardan
Seymapala Sucukluyumurtaa ben ceyizim için almıştım ama toplasan 1 sene kullanmadım hiç memnun kalmadım tavsiye etmiyorum
Mmeelliikkeee Sucukluyumurtaa biogranitler başta iyiydi ama çok çabuk deforme oldu bence farklı marka daha iyi bi seri olabilir , bir daha asla almam şahsen. Biraz daha verip daha uzun ömürlü tercih ederim
Buse1707 Bana göre karaca pişmanlıktır. Granit çelik tencere dahil bütün mutfak eşyalarım karaca hiç memnun değilim.
ilyestaa Ben granitini kullandım 1 sene de çöp oldu. Ki tahta kaşıktan başka birşey kullanmam. Sonra bi gazla neoflam fika döküm tencere seti aldım . Güzel olmasına güzel de makinaya atamiyorsun ben de kullanmaya üşeniyorum . Şimdi Korkmaz’ın midi setleri var 3 lü .800 TL gibi biseydi. Ondan aldım onu kullaniyorum pilavda tavukta. Tencereden yüzüm gülmedi🤓
Aksmom Sucukluyumurtaa bende biogranit var 1.5 senedir kullanıyorum hafif soyulmalar başladı çok dikkat etmiyorum ama hisarın graniti var ona hiçbir şey olmadı ama
Hirhir Sucukluyumurtaa çeyizimdeki her şey karaca graniti tencersi tabağı çanağı hepsi berbat halde granitlerde yemek kaşığı kullanmadığım halde çizildi soyuldu tencere yemekleri iyi pişirmiyo saatler sürüyo tabaklarında ki süslemeler hep çıktı çatal kaşık bıçak seti çok kolay çiziliyo
Buse1707 Sucukluyumurtaa 2 senelik evliyim çelik tencereler lekelendi granitler tahta kaşık kullanmama rağmen çizildi soyuldu bıçaklar paslandi cezveler paslandi en ilginci çorba tabağı çatladı ve yemeğin suyunu akıtıyor daha bedava verseler almam . Tavsiye de etmem
BrcGE Tüm çeyizimi karacadan aldım inanın bedava birsey verseler karacaysa almam, o derece pişmanım, tencerenin kaplamaları döküldü kapakları oynuyor, bıçakların kaplamalaei paslandi daha 2 senelik evliyim 😐
Demirs-mum 5 ay oldu graniti tenceresini kullanıyorum. Bu kadar kötü kalitede olmasını beklemezdim.çok erken soyulmaya başladı.