ezehraa Kızlar bugün ilk defa denedim ve başarılı oldum inşallah gündüz bu yöntemi denemeyi düşünüyorum artık. 20 dakika oldu inşallah daha sa uyumaya devam eder. Peçete yada mendille gözlerinden sürerek aşağı çekin saydım 200 defa bile olmadan yani bi 5 dk bile değil uyudu 💃ağlamadan zorlanmadan illaki mırıldanma oluyor yani ama hemen susuyo merak etmeyin. Bide bi müzik ses açın ben öyle yaptım. İnşallah herkeste işe yarar. 🙏👍
AtaTrkmn ezehraa kaç aylık bebeğiniz benim oğlum 2 ay 26 günlük uykularımız çok düzensiz işe yarar mı acaba😕
ezehraa AtaTrkmn bizde yarın 2 ay oluyoruz inşallah dene bence geçende bi denedim ama 3 4 kere yaptım ama emzirdim uyudu hangisi oldu bilemedim ama şimdi sadece yatırdım onu yaptım uyudu. Gazı falan yoksa karnı yoksa deneyin çok basit bi yöntem
ezehraa AtaTrkmn inşallah bi deneyin ayakta durmuyor mu emzirdikten sonra koyun hemen yan dönderin bizim öyle de bazen uyuyor
Cnsln Bunu kesin denicem benimkide illa kucak istiyor 5 saniyede olsa illa gelecek oraya belki bu yöntem işe yarar
ezehraa Deletedmom0510 evet canım göz kapakları yorulup uyuyor zaten bi kaö kere yapınca gözler gidiyo ama dalana kadar yapın uğraşmayın bşdaha oda 5 10 dk anca sürer
ezehraa GulhAnil büyümüş ama o bizimde herhalde öyle olur zamanla 🙆♀️ en güzeli ayak sallayınca genelde uyuyor ama uykusu var mı yok mu iyi analiz etmek lazım yoksa saatlerce salladığım biliyorum 🤦♀️