Melisabali Kızlar çalışmaya başladım sagiyorum ama kızım biberonu almıyor ağzında sakız gibi cigniyor. Avent ve we baby biberonlari denedim. Nasıl süt verebilirim alıştırma bardağı nedir işe yarar mi?
asbek Melisabali canım benim bebeğim de almıyordu diliyle itiyordu ağlıyordu geçen yarım saat ağzında tuttum sürekli o çıkardı ben soktum sonunda aldı.. uyku da verdiğim zaman uyanır ağlardı.. birax üstüne git.. avent alıyordu şimdi lansinoh da aldım ikisini de alıyor istersen bi de lansinoh al canım.. kaşık ve şırıngayla çok zor Çünkğ onunla içerken yarısı dışına giderdi..
SedaAlper Melisabali benim de bebeğim biberon almıyor ,bende burda okuyup alıştırma bardağı aldım fakat onu da kabul etmedi yani biberona yaptığı gibi çiğneyip durdu,işe başlayacağım nasıl içilecek sütler bilmiyorum 🤔
Melisabali asbek çıldırıyor resmen diliyle itiyor ağlıyor çok çaresiz kalıyor annem geldiğimde biri aç biri üzgün oluyor. Isındı tekrar sogudu diye birkaç biberon sütüm de cope gitti çok üzüldüm ben damla damla sagiyorum.
SedaAlper Melisabali çok da stres yapmamak lazım acıkınca elbet içerler diye düşünüyorum yani inşallah içerler diyelim
MUGUL Melisabali lansinohun biberon ucunu deneyin bide genelde onu tutuyor bebekler meme ucuna en yakın uç diye biliyorum ben onunla biberona geçebildim