Masha_ Merhaba hanımlar ben adak adadım kızım için bunu nerede yapabilirim ucretimi yollasam onlar kesip dağıtsa bunu yapan sağlam güvenilir biryer var mı ya da yaptiraniniz varsa bana yazarsanız cok mutlu olurum
caniminikizleri Masha_ biz adagımızı Kur’an kursuna verdik Allah kabul etsin sizde o şekilde bir kursa bagislayabilirsinz
melrosee Masha_ Kestiren dağıtan dernekler var google a yazarsanız çıkar . Benim Afrika için sürekli kestirdiğim bir dernek var video falan atıyorlar , arayıp vekalet alıyorlar . Google a yazarsanız bir sürü dernek çıkar zaten. Benim ki diversity derneği .
2205 Masha_ en makbulü kuran kursu yada camilerin talebeleri. Kimseyi bilmiyorsanız caminin imamına sorun mutlaka bilir
Fenty Masha_ Canım Allah kabul etsin öncelikle, Afrika’da bunun için çalışma sürdüren kurumlar var çok fazla ihtiyaç sahibi de var bu şekilde değerlendirmek istersiniz belki. Parasını gönderiyorsunuz orda adınıza kesiyorlar.
2cocuk_1anne_ caniminikizleri hocadan dinlemiştim bu şekil olmuyor muş İlla kan akıtan gerekmiş yani kurban kesmek lazım mış Yine de araştırın isterseniz
caniminikizleri Masha_ tanıdığınız bir hoca varsa isterseniz ona danışın yada her hangi bir kursa verebilirsiniz araştırıp en makbulu bence bu orda en azından çocukların karnı doyar
Fenty Masha_ İsim vermek oluyor mu bilmiyorum ama hak insani yardım derneği var instagramdan bakabilirsiniz.
asli87 Merhaba ben bereket derneğinde kestirdim onlarda Afrika’da kesiyorlar video fotoğraf atıyorlar. Daha yeni bizim vesilemizle başka bi arkadaşım kestirdi güvenilir aklınızda bulunsun
caniminikizleri 2cocuk_1anne_ niye olmuyormuş biz hocaya sorup o şekilde verdik zaten ve kesip kanı akittilar rabbim kabul etsin biz niyetimize aldık verdik gerisini Allah bilir
2cocuk_1anne_ caniminikizleri kusura bakmayın ben kurban kesilmedi parası verildi sandım Kurban kesilmiş yanlış anlaşılma oldu 🌸🌸
momybaby Masha_ kizilay sitesinde adak bagisi var. oradan işlem yaptim. as evlerinde vs gibi yerlerde ihtiyaç sahiplerine dagitiliyor
Zeynebsmom Masha_ Kardeşeli yasa bereket derneği yada İHH’ya verebilirsiniz kesip video fotoğraf atıyorlar