Deletedmom_123 Kızlar ek gıdaya başladığımızdan beri sürekli katı kaka yapıyor çoğu zaman kabız oluyor dün brokoli verdim kakasını yapmadı bugün siyah kaka yaptı brokoliyi önceden de vermiştim dün kavun yedi bugün ilk defa avokado yedi bunlar siyah kaka yapar mı ?
Laydaren Deletedmom_123 hepsini denedik. Hiçbirinde siyah kakayla karşılaşmadım. Ama evet rengi biraz koyu bir yeşil oluyor. Verdiğiniz ek gıdaların içine zeytinyağı koyuyor musunuz ?
UmutUmay Deletedmom_123 kabızlık ek gıda da verdiğiniz belirli besinlerde oluyorsa ya da ishal alerji belirtisi
Deletedmom_123 Laydaren evet koyuyorum canım probiyotik de kullanıyorum ama yok geçmiyor kabızlık :(((((
Oznuryunus Deletedmom_123 ne desem yalan olur valla bende zeytin yiyince oluyordu 🤭acaba o bebekten bebeğe değişen birşey mi
Deletedmom_123 UmutUmay yok canım ne verirsem kabız oluyor çok nadir rahat kaka yaptığı özellikle muz patates tükettiği zaman daha çok kabız onları vermiyorum artık
Birdunyabircennetannesi Deletedmom_123 Brokoli çorbası yedi dün oğlum ve kakası koyu yesildi baya yani siyah değildi
SGeceC Deletedmom_123 brokoli koyu yeşil yapar ama simsiyah diyorsunuz yapmaz brokoli öyle. Kan damlası ile alakası yok çünkü yeni başlamamışsınız damlaya mutlaka bir danışın doktora 🙏
huzunkovankusu Deletedmom_123 Demir takviyesi veriyor musunuz o da yapabilir? Ya da Demir fazlalığı da yapabilir.