Arenmomm Bebeğim 3 ay 10 günlük. Gündüz uykuları neredeyse yok denecek kadar az ve gece de bir günü bir gününü tutmuyor açıkçası. Bana fikir verin anneler bebeğimin uyku düzenini nasıl oturtabilirim neler yapmam gerekir
NurY Arenmomm o aylarda çoğu bebek uyku düzenini bilmez ama zamanla oturacaktır sizin yöntemlerinizle , gündüz uykusu ayrı gece uykusu ayrıdır ,
mervesenyigitt Arenmomm rutin oluştur ben emziriyorum sonra gazını çıkartıp yatırıyorum tepine tepine yoruluyor mızmızlanınca da altını alıyorum pişik kremi sürüyorum sonra göğsüne sırtına elime az biraz bebek yağıyla ısıtıp göğsüne sırtına masaj yapıyorum sonra ayaklarına sonra uyutuyorum
Arenmomm NurY gündüzleri bazen 20 bazen 30 çok nadir 1 saati buluyor uykusu o da pek fazla uyumuyor zaten nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum🤦♀️
Deletedmom_48 Arenmomm şuara bi düzen oluştursanızda 4.ayda hepsi bozulacağı için çokta kasmayın kendinizi 4.ay atağı diye bişey var Çok zor geciyor ağlamalı zırlamalı hem bebeğim hem benim için:(
Nbos @Arenmomm o düzen için şuan hiç uğraşmayın🥲 4 ay 6 günlük bebeğim 2 haftadır atakta düzen müzen kalmadı.
NursedaCelik 4 aydan itibaren uyku eğitimi veriliyor. Bu ayda pek işe yaramaz uyku düzeni sağlamak. Uzmanına sordum bende ordan biliyorum :)