Mehtap-37 Fatimaesmer benim atak haftasına 3 gün var ama iki gündür uykuya yatırırken bas bas bağırıyor kıpkırmızı olup nefessiz kalıyor kesiliyor deli ediyor beni
Hale0108 Fatimaesmer nasıl besliyorsunuz peki bizim de önümüzde 12. Hafta atağı var meme olayı zorlama gidiyor daha şimdiden. Kaç gündür böyle?
220722 Aynı durumdayız . Uyumuyor . Gündüz neyse dedim de gece saatlerce oturmak çok zor oluyor .. ağlama krizleri var bir de 12 haftalık bebek resmen sinir krizine girip ağlıyor . Sonra daha çok daha çok …
Fatimaesmer 220722 evet gece çok zor çok yıpranıyorum😞😞😞 yoruldum şimdiden niye her atağı zor atlatmak zorundayımki Kaç gündür sizde nöyle?
Fatimaesmer Hale0108 anne süteyle anca. Kaçıncı haftasıbdasınız? Bizdede iki hafta oldu meme reddi yaşıyoruz🤦🏻♀️
Hale0108 Fatimaesmer memeyi almıyor dediniz Ya o yüzden sordum bizim meme hep zorlama zorla tutturuyorum mama da veriyorum doğru düzgün emmediği için
220722 Fatimaesmer direniyor . Yatırdığım anda ağlamaya başlıyor . Gündüz uykuları zorlaya zorlaya yarım saat anca . Gecede sadece bi kere uyanır mamasını içer uyurdu. Şimdi uyanıyor 3 saat duruyor sallaya sallaya zorla uyuyor
OglumAlp Durup dururken ağlama krizi çok yaşıyoruz birde emzirirken şekilden şekle giriyor 🙁 bunlar ne zaman geçecek